latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Списак кандидата који су испунили услове за упис у Војну академију

Списак кандидата који су испунили услове за упис у Војну академију

Списак кандидата из грађанства који су испунили услове за упис на основне академске студије Војне академије можете преузети ОВДЕ.

Кандидати који су испунили услове уписа биће уписани на један од тражених студијских програма. За кандидате који су позвани на додатне медицинско-здравствене прегледе резултати уписа биће објављени након завршеног другог дела селекције. 

Списак кандидата из Војне гимназије који су испунили услове за упис на основне академске студије Војне академије достављен је Војној гимназији. Кандидати који су испунили услове уписа биће уписани на један од тражених студијских програма. Коначна ранг листа биће објављена након завршетка другог дела селекције.

Коначна ранг листа кандидата из Војне гимназије и грађанства за упис на интегрисане академске студије Војне академије, на студијском програму Војно ваздухопловство биће објављена након завршетка селекције.

Информације у вези са уписом могу се добити у Одсеку за питања кадета, студената и слушалаца Универзитета одбране путем електронске поште: stud.sluzba@va.mod.gov.rs, и на телефоне: 011/3603-344, 011/3603-341 и 066/8700-306. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна