ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna /

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za upis u Vojnu akademiju

Spisak kandidata iz građanstva koji su ispunili uslove za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije možete preuzeti OVDE.

Kandidati koji su ispunili uslove upisa biće upisani na jedan od traženih studijskih programa. Za kandidate koji su pozvani na dodatne medicinsko-zdravstvene preglede rezultati upisa biće objavljeni nakon završenog drugog dela selekcije. 

Spisak kandidata iz Vojne gimnazije koji su ispunili uslove za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije dostavljen je Vojnoj gimnaziji. Kandidati koji su ispunili uslove upisa biće upisani na jedan od traženih studijskih programa. Konačna rang lista biće objavljena nakon završetka drugog dela selekcije.

Konačna rang lista kandidata iz Vojne gimnazije i građanstva za upis na integrisane akademske studije Vojne akademije, na studijskom programu Vojno vazduhoplovstvo biće objavljena nakon završetka selekcije.

Informacije u vezi sa upisom mogu se dobiti u Odseku za pitanja kadeta, studenata i slušalaca Univerziteta odbrane putem elektronske pošte: stud.sluzba@va.mod.gov.rs, i na telefone: 011/3603-344, 011/3603-341 i 066/8700-306. 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna