Spisak kandidata koji su ispunili uslove za upis u Vojnu akademiju

Spisak kandidata iz građanstva koji su ispunili uslove za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije možete preuzeti OVDE.

Kandidati koji su ispunili uslove upisa biće upisani na jedan od traženih studijskih programa. Za kandidate koji su pozvani na dodatne medicinsko-zdravstvene preglede rezultati upisa biće objavljeni nakon završenog drugog dela selekcije. 

Spisak kandidata iz Vojne gimnazije koji su ispunili uslove za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije dostavljen je Vojnoj gimnaziji. Kandidati koji su ispunili uslove upisa biće upisani na jedan od traženih studijskih programa. Konačna rang lista biće objavljena nakon završetka drugog dela selekcije.

Konačna rang lista kandidata iz Vojne gimnazije i građanstva za upis na integrisane akademske studije Vojne akademije, na studijskom programu Vojno vazduhoplovstvo biće objavljena nakon završetka selekcije.

Informacije u vezi sa upisom mogu se dobiti u Odseku za pitanja kadeta, studenata i slušalaca Univerziteta odbrane putem elektronske pošte: stud.sluzba@va.mod.gov.rs, i na telefone: 011/3603-344, 011/3603-341 i 066/8700-306. 

VOJNA AKADEMIJA - Pavla Jurišića Šturma 33, 11000 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190; E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
copyright © Vojna akademija Beograd / sva prava zadržana
dozvolu za upotrebu materijala objavljenih na sajtu tražite preko e-adrese: kancelarija@va.mod.gov.rs