latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Упис у Војну академију / Списак кандидата који су испунили услове за упис у Војну академију

Списак кандидата који су испунили услове за упис у Војну академију

Списак кандидата из грађанства који су испунили услове за упис на основне академске студије Војне академије можете преузети ОВДЕ.

Кандидати који су испунили услове уписа биће уписани на један од тражених студијских програма. За кандидате који су позвани на додатне медицинско-здравствене прегледе резултати уписа биће објављени након завршеног другог дела селекције. 

Списак кандидата из Војне гимназије који су испунили услове за упис на основне академске студије Војне академије достављен је Војној гимназији. Кандидати који су испунили услове уписа биће уписани на један од тражених студијских програма. Коначна ранг листа биће објављена након завршетка другог дела селекције.

Коначна ранг листа кандидата из Војне гимназије и грађанства за упис на интегрисане академске студије Војне академије, на студијском програму Војно ваздухопловство биће објављена након завршетка селекције.

Информације у вези са уписом могу се добити у Одсеку за питања кадета, студената и слушалаца Универзитета одбране путем електронске поште: stud.sluzba@va.mod.gov.rs, и на телефоне: 011/3603-344, 011/3603-341 и 066/8700-306. 

HorSeparator
Претраживање
по датуму  /  по називу
Максима
"Живот је вечита борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред!"
Војна академија
...То те спрема за живот када ћеш преузети одговорност за своју породицу, децу, јединицу и ширу заједницу. Научићеш да смело живиш са страхом, да доносиш одлуке кад је тешко, кад нема времена, кад од твоје одлуке зависе животи других људи. Ако у томе будеш успешан, то ће те временом испуњавати поносом и задовољством, а други ће те препознати као официра за велике подухвате.

И тако ћеш расти током целе твоје каријере. О висинама нећеш морати да сањаш. До њих сасвим сигурно можеш стићи.
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна