ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Upis u Vojnu akademiju / Spisak kandidata koji su ispunili uslove za upis u Vojnu akademiju

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za upis u Vojnu akademiju

Spisak kandidata iz građanstva koji su ispunili uslove za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije možete preuzeti OVDE.

Kandidati koji su ispunili uslove upisa biće upisani na jedan od traženih studijskih programa. Za kandidate koji su pozvani na dodatne medicinsko-zdravstvene preglede rezultati upisa biće objavljeni nakon završenog drugog dela selekcije. 

Spisak kandidata iz Vojne gimnazije koji su ispunili uslove za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije dostavljen je Vojnoj gimnaziji. Kandidati koji su ispunili uslove upisa biće upisani na jedan od traženih studijskih programa. Konačna rang lista biće objavljena nakon završetka drugog dela selekcije.

Konačna rang lista kandidata iz Vojne gimnazije i građanstva za upis na integrisane akademske studije Vojne akademije, na studijskom programu Vojno vazduhoplovstvo biće objavljena nakon završetka selekcije.

Informacije u vezi sa upisom mogu se dobiti u Odseku za pitanja kadeta, studenata i slušalaca Univerziteta odbrane putem elektronske pošte: stud.sluzba@va.mod.gov.rs, i na telefone: 011/3603-344, 011/3603-341 i 066/8700-306. 

HorSeparator
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
Maksima
“Život je večita borba. Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred”
...To te sprema za život kada ćeš preuzeti odgovornost za svoju porodicu, decu, jedinicu i širu zajednicu. Naučićeš da smelo živiš sa strahom, da donosiš odluke kad je teško, kad nema vremena, kad od tvoje odluke zavise životi drugih ljudi. Ako u tome budeš uspešan, to će te vremenom ispunjavati ponosom i zadovoljstvom, a drugi će te prepoznati kao oficira za velike poduhvate.

I tako ćeš rasti tokom cele tvoje karijere. O visinama nećeš morati da sanjaš. Do njih sasvim sigurno možeš stići.
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna