latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Посета Војној академији Копнене Војске Републике Грчке

Посета Војној академији Копнене Војске Републике Грчке

Делегација Војне академије посетила је у времену од 20.06. до 22.06.2019. године, Војну академију Копнене Војске Републике Грчке. Делегацију Војне академије је предводио командант Кадетске бригаде пуковник Иван Орбовић. У саставу делегације била су три кадета 141. класе Војне академије: Живковић Младен, Зарић Дијана и Манчев Иван.

Током посете, командант Кадетске бригаде и кадети Војне академије, присуствовали су свечаној заклетви, уједно и промоцији најмлађих потпоручника Војске Републике Грчке у први официрски чин. Чланове делегације Војне академије, током боравка, примио је начелник Војне академије  генерал-мајор Димитриос Цхупис.

У склопу посете, делегација Војне академије имала је прилику да сагледа образовно-васпитни процес на Војној академији, као и да упозна део богате културе, историје и традиције Атине и Републике Грчке. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна