latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Литерални конкурс "Војник-понос Србије"

Литерални конкурс "Војник-понос Србије"

Дана 25.06.2019. године Војну академију су посетили ученици основних и средњих школа са подручја целе Србије, који су победили на литералном конкурсу "Војник-понос Србије". Након прве селекције ученичких радова на задату тему, комисији Министарства одбране и Војске Србије  достављено је 165 радова, од којих је изабрано 20 најлепших литералних састава, 10 из основних и 10 из средњих школа. Аутори најбољих радова освојили су тродневни боравак у Београду.

У склопу посете Војној академији, ученици су имали прилику да  се упознају са историјом и школовањем на Војној академији, погледају део капацитета, као и да се друже са кадетима Војне академије.

Награђени ученици ће у оквиру боравка у Београду, у пратњи два наставника и одговорних лица из Генералштаба Војске Србије посетити Војни музеј и Музеј ваздухопловства. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна