latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Успех кадета Војне академије на државном првенству војске и полиције у џудоу

Успех кадета Војне академије на државном првенству војске и полиције у џудоу

У Спортској дворани Шумице одржано је Друго првенство државе за припаднике војске и полиције на коме се надметало 70 такмичара у женској и мушкој конкуренцији у организацији Џудо савеза Србије.                 

Припадници Министарства одбране и Војске Србије под вођством капетана Филипа Стошића и тренера Милорада Јеремића освојили су 15 медаља.  

У категроји до 90 килограма у мушкој конкуренцији, кадет Војне академије Милан Ристић освојио је златну медаљу, док је у истој категоји у женској конкуренцији кадеткиња Марија Ивковић такође освојила прво место и златну медаљу.

У категорији до 66 килограма, ученик Војне гимназије Лазар Митић освојио је друго место и сребрну медаљу.

Такмичење је отворио шеф делегације CISM у Србији бригадни генерал Синиша Радовић који је пожелео спрортску срећу учесницима. Такмичење је представљало добру проверу за џудистее МО и ВС које крајем октобра ове године очекује наступ на Светским војним играма у Кини у Вухану. 

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна