latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Војна академија на сајму наоружања "Партнер 2019"

Војна академија на сајму наоружања "Партнер 2019"

У Београду је 25.06.2019. године отворен 9. Међународни сајам наоружања и војне опреме "Партнер 2019", на ком учествује 96 излагача из Србије и 32 излагача из иностранства.

Сајам је отворио министар одбране Александар Вулин који је навео да је први задатак одбрамбене индустрије Србије "развој и економија, али више од свега дужност да опреми, наоружа и припреми Војску Србије за одбрану слободе"

 

Војна акадмеија учествује на сајму и презентује резултате научно-истраживачког рада својих истраживача кроз приказ различитих симулатора и савремених дидактичких средстава укључених у наставни рад на Војној академији на свим нивоима студија. Заинтересовани посетиоци на штанду Војне академије могу видети Демонстрациони модел даљински управљиве борбене станице митраљеза 7.62мм ПКТ, Дидактички модел радара, симулатор летења за авион "Ласта", средства наоружања која се користе у симулационој пиштољској стрељани као и већи број нових уџбеника који се користе у настави на Основним академским студијама Менаџмент у одбрани, Војномашинско инжињерство, Војноелектронско инжињерство и Интегрисаним академским студијама Војно ваздухоплоство.

 

Штанд Војне академије је у пратњи начелника Војне академије генерал-мајора проф. др Бојана Зрнића, дипл. инж. посетио минстар одбране Александар Вулин и у разговору са кадетима и излагачима се упознао са карактеристикама приказаних савремених дидактичких средстава. Првог дана трајања сајма већи број страних војних делегација је посетио штанд Војне академије. Овогодишњи сајам наоружања и војне опреме "Партнер 2019" траје до 28.06.2019. године. 

 

 

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна