latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Посета представника Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке

Посета представника Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке

У Војној академији Универзитета одбране у Београду у периоду од 08.07. до 12.07.2019. године у оквиру програма размене наставног и административног особља, боравили су представници Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке, наставник доктор Лукаш Бридик (Lukaš Bridik) и господин Ладислав Бока (Ladislav Boka).

Делегацију Војне академије "Милан Растислав Штефанек" ОС Републике Словачке је испред Војне академије примио в. д. декана пуковник ванр. проф. др Драган Трифковић, дипл. инж. Домаћин посете испред Катедре војномашинског инжењерства био је пуковник доц. др Александар Кари, дипл.инж.

Циљ и задатак активности је реализација предавања за кадете модула Војномашинског инжењерства на основним академским студијама, студенте модула Војномашинског инжењерства на мастер и докторским академским студијама, као и за сараднике и наставнике Катедре Војномашинског инжењерства. Такође, током посете сагледани су војно-образовни капацитети, са циљем конкретизације предлога за сарадњу, могућностима размене кадета (студената), сарадника и наставника, израде заједничких студијских програма, учешћа на конференцијама и објављивање радова у националним и међународним часописима.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна