latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Посета представника Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке

Посета представника Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке

У Војној академији Универзитета одбране у Београду у периоду од 08.07. до 12.07.2019. године у оквиру програма размене наставног и административног особља, боравили су представници Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке, наставник доктор Лукаш Бридик (Lukaš Bridik) и господин Ладислав Бока (Ladislav Boka).

Делегацију Војне академије "Милан Растислав Штефанек" ОС Републике Словачке је испред Војне академије примио в. д. декана пуковник ванр. проф. др Драган Трифковић, дипл. инж. Домаћин посете испред Катедре војномашинског инжењерства био је пуковник доц. др Александар Кари, дипл.инж.

Циљ и задатак активности је реализација предавања за кадете модула Војномашинског инжењерства на основним академским студијама, студенте модула Војномашинског инжењерства на мастер и докторским академским студијама, као и за сараднике и наставнике Катедре Војномашинског инжењерства. Такође, током посете сагледани су војно-образовни капацитети, са циљем конкретизације предлога за сарадњу, могућностима размене кадета (студената), сарадника и наставника, израде заједничких студијских програма, учешћа на конференцијама и објављивање радова у националним и међународним часописима.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна