Посета представника Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке

У Војној академији Универзитета одбране у Београду у периоду од 08.07. до 12.07.2019. године у оквиру програма размене наставног и административног особља, боравили су представници Војне академије "Милан Растислав Штефаник" ОС Републике Словачке, наставник доктор Лукаш Бридик (Lukaš Bridik) и господин Ладислав Бока (Ladislav Boka).

Делегацију Војне академије "Милан Растислав Штефанек" ОС Републике Словачке је испред Војне академије примио в. д. декана пуковник ванр. проф. др Драган Трифковић, дипл. инж. Домаћин посете испред Катедре војномашинског инжењерства био је пуковник доц. др Александар Кари, дипл.инж.

Циљ и задатак активности је реализација предавања за кадете модула Војномашинског инжењерства на основним академским студијама, студенте модула Војномашинског инжењерства на мастер и докторским академским студијама, као и за сараднике и наставнике Катедре Војномашинског инжењерства. Такође, током посете сагледани су војно-образовни капацитети, са циљем конкретизације предлога за сарадњу, могућностима размене кадета (студената), сарадника и наставника, израде заједничких студијских програма, учешћа на конференцијама и објављивање радова у националним и међународним часописима.

ВОЈНА АКАДЕМИЈА - Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190; Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
copyright © Војна академија Београд / сва права задржана
дозволу за употребу материјала објављених на сајту тражите преко е-адресе: kancelarija@va.mod.gov.rs