ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / Poseta predstavnika Vojne akademije "Milan Rastislav Štefanik" OS Republike Slovačke

Poseta predstavnika Vojne akademije "Milan Rastislav Štefanik" OS Republike Slovačke

U Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane u Beogradu u periodu od 08.07. do 12.07.2019. godine u okviru programa razmene nastavnog i administrativnog osoblja, boravili su predstavnici Vojne akademije "Milan Rastislav Štefanik" OS Republike Slovačke, nastavnik doktor Lukaš Bridik (Lukaš Bridik) i gospodin Ladislav Boka (Ladislav Boka).

Delegaciju Vojne akademije "Milan Rastislav Štefanek" OS Republike Slovačke je ispred Vojne akademije primio v. d. dekana pukovnik vanr. prof. dr Dragan Trifković, dipl. inž. Domaćin posete ispred Katedre vojnomašinskog inženjerstva bio je pukovnik doc. dr Aleksandar Kari, dipl.inž.

Cilj i zadatak aktivnosti je realizacija predavanja za kadete modula Vojnomašinskog inženjerstva na osnovnim akademskim studijama, studente modula Vojnomašinskog inženjerstva na master i doktorskim akademskim studijama, kao i za saradnike i nastavnike Katedre Vojnomašinskog inženjerstva. Takođe, tokom posete sagledani su vojno-obrazovni kapaciteti, sa ciljem konkretizacije predloga za saradnju, mogućnostima razmene kadeta (studenata), saradnika i nastavnika, izrade zajedničkih studijskih programa, učešća na konferencijama i objavljivanje radova u nacionalnim i međunarodnim časopisima.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna