ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / Medicinsko-zdravstveni pregledi i psihološka procena kandidata za upis u Vojnu akademiju

Medicinsko-zdravstveni pregledi i psihološka procena kandidata za upis u Vojnu akademiju

 

 

Medicinsko-zdravstveni pregledi i psihološka procena kandidata za upis u Vojnu akademiju u 2019. godini

Kandidati za upis na osnovne akademske studije Vojne akademije upućuju se po grupama na psihološku procenu i medicinsko – zdravstvene (specijalističke) lekarske preglede u Vojnomedicinskom centru „Karaburma“.  Kandidate će na preglede voditi lica iz sastava Vojne akademije.

Plan realizacije pregleda možete preuzeti OVDE.

Spisak sa terminima za realizaciju psihološke procene i medicinsko-zdravstvenih pregleda kandidata za studijske programe osnovnih akademskih studija možete preuzeti OVDE.

Prilikom dolaska na Vojnu akademiju za obavljanje medicinsko-zdravstvenih pregleda kandidati sa sobom treba da ponesu nalaz od izabranog lekara o zdravstvenom stanju (opšti lekarski pregled), bez kojeg se ne može pristupiti medicinsko-zdravstvenim (specijalističkim) lekarskim pregledima.

Kandidati na psihološku procenu i medicinsko - zdravstvene preglede dolaze na Vojnu akademiju u vremenu od 16.00 do 19.00 časova, dan pre termina pregleda sa dokumentom za ličnu identifikaciju (lična karta ili pasoš), priborom za ličnu higijenu i potrebnim stvarima za noćenje i boravak na Vojnoj akademiji (peškir, papuče, lične stvari, pribor za ličnu higijenu), a na preglede se upućuju naredni dan.

Smeštaj i ishrana (od doručka na dan pregleda do ručka na dan otpusta sa Vojne akademije) za kandidate tokom trajanja pregleda obezbeđena je na Vojnoj akademiji (Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11000 Beograd), a putne troškove snose kandidati.

Kandidati koji ne zadovolje zahteve psihološke procene otpuštaju se kućama istog dana i neće se upućivati na medicinsko-zdravstvene (specijalističke) lekarske preglede, i neće se rangirati na rang listi za upis na Vojnu akademiju.

 

 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna