latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Списак примљених кандидата на Војну академију

Списак примљених кандидата на Војну академију

СПИСАК КАНДИДАТА ПРИМЉЕНИХ У ВОЈНУ АКАДЕМИЈУ ПО СТУДИЈСКИМ ПРОГРАМИМА

ПО КОНКУРСУ РАСПИСАНОМ 10.06.2019. ГОДИНЕ ЗА ВОЈНУ АКАДЕМИЈУ

На основу резултата реализованог пријемног испита за Војну академију и реализованог процеса селекције кандидата Комисија за упис усвојила је прелиминарне ранг листе кандидата из грађанства по студијским програмима који се примају на школовање у школској 2019/2020. години по конкурсу од 10.06.2019. године.

Прелиминарне ранг листа кандидата ће постати коначне након испуњења осталих посебних услова за пријем на школовање на Војну академију.

Пријем кандидата и упућивање на основну војну обуку планиран је за 17.08.2019. године или 18.08.2019. године. О тачном датуму јављања кандидати ће бити обавештени путем интернет странице Војне академије. Кандидати се јављају на Војну академију (Генерала Павла Јуришића Штурма бр. 33, 11000 Београд) најкасније до 08.00 часова и након задужења са опремом истог дана се упућују у центре за обуку. На дан јављања са собом су дужни да понесу оригинале докумената: извод из Матичне књиге рођених, Уверење о држављанству, сведочанства завршених година средње школе-гимназије, Диплому о завршеној школи, картицу и фотокопију картице претходно отвореног текућег рачуна. Путне трошкове доласка до Војне академије сносе сами кандидати.

Прелиминарна ранг листа кандидата из грађанства за пријем у Војну академију на студијски програм Војноелектронско инжењерство.

 

Прелиминарна ранг листа кандидата из грађанства за пријем у Војну академију на студијски програм Противваздухопловна одбрана.

 

Прелиминарна ранг листа кандидата из грађанства за пријем у Војну академију на студијски програм Логистика одбране.

 

Прелиминарна ранг листа кандидата из грађанства за пријем у Војну академију на студијски програм Менаџмент у одбрани.

 

Прелиминарна ранг листа кандидата из грађанства за пријем у Војну академију на студијски програм Војномашинско инжењерство.

 

ЧЕСТИТАМО ИЗАБРАНИМ КАНДИДАТИМА И ЖЕЛИМО УСПЕХ ТОКОМ ШКОЛОВАЊА!

Молимо кандидате који одустану од уписа да о томе обавесте Војну академију најкасније до 15.08.2019. године. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна