latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Свечана литургија и молебан за кадете

Свечана литургија и молебан за кадете

У параклису Покрова Пресвете Богородице у Војној академији данас је одржана свечана литургија и молебан поводом завршетка школовања кадета 139. и 140. класе Војне академије и 5. класе Медицинског факултета Војномедицинске академије.

Литургију су служили свештеници: јереј Александар Затезало из Команде РВ и ПВО, јереј Славко Папић из Војне гимназије и јереј Јован Бабић из Цркве Светог Архангела Гаврила.

Свечаној литургији и молебану присуствовали су: начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић, вршилац дужности декана Војне академије пуковник ванр. проф. др Драган Трифковић, командант Кадетске бригаде пуковник Иван Орбовић, кадети завршних година Војне академије и Медицинског факултета Војномедицинске академије, као и старешине Војне академије.

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна