latinica | english
Вести

Увид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуИнтерни конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких наукаМинистар Вулин: Будући пилоти и ученици завршне године Средње стручне војне школе нису прекидали школовање током пандемијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Делегација Народне Републике Кине посетила Универзитет одбране

Делегација Народне Републике Кине посетила Универзитет одбране

Делегација Централне војне комисије Народне Републике Кине предвођена генералом Џанг Јоусјаом обишла је данас Универзитет одбране.

 

Високу кинеску делегацију дочекао је ректор Универзитета одбране генерал-потпуковник доц. др Горан Радовановић, који је гостима презентовао капацитете Универзитета и његово место и значај, осврнувши се на богату историју те институције.

У наставку посете чланови кинеске делегације обишли су Спортски центар и стрељану Војне академије у касарни "Генерал Јован Мишковић".

 

Данашњем обиласку присуствовали су и начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић, начелник Школе националне одбране пуковник Мићо Сувајац, декан Медицинског факултета ВМА пуковник Тихомир Илић, проректор за квалитет и развој пуковник Бобан Ђоровић и проректор за научно-истраживачку делатност пуковник Иван Вулић.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна