latinica | english
Вести

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуИнтерни конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких наукаМинистар Вулин: Будући пилоти и ученици завршне године Средње стручне војне школе нису прекидали школовање током пандемијеМинистар Вулин: Војне школе спремне за упис нових кадета и ученикаМинистар Вулин: Захваљујући иновационим платформама које је Војна академија урадила, нисмо изгубили ни један једини часСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Наши припадници на Међународној омладинској школи ОДКБ

Наши припадници на Међународној омладинској школи ОДКБ

Под покровитељством Организације договора о колективној безбедности ОДКБ од 11. до 14. септембра ове године у главном граду Kиргијске Републике, Бишкеку, одржана је Међународна омладинска школа ОДКБ по називом "Евроазијска безбедност - перспективе развоја".

Учешће на овој манифестацији, у улози госта, узела је шесточлана делегација Универзитета одбране. Свој допринос, наша делегација, дала је аналазирајући савремене проблеме информационе безбедности и улогу образовања у интеграционим процесима.

Поред делегације наше земље, учествовале су и делегације Руске Федерације, Таџикистана, Казахстана, Белорусије и домаћина Kиргијске Републике. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна