latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Посете изасланика одбране страних оружаних снага Војној академији

Посете изасланика одбране страних оружаних снага Војној академији

На Војној академији је реализовано неколико радних састанака са изасланицима одбране страних оружаних снага. У посети Војној академији су били: изасланик одбране Републике Италије пуковник Ћиро Форте, изасланик одбране Уједињеног Краљевства пуковник Ник Илић и изасланик одбране Сједињених Америчких Држава пуковник Томас Батлер. 

Изасланике одбране примио је начелник Војне академије генерал-мајор професор др Бојан Зрнић са сарадницима. Делегацијама страних оружаних снага представљена је делатност и капацитети Војне академије.

 

Током посете разговарало се о могућностима за унапређење сарадње у области војног образовања. Гости су имали прилику да упознају и део капацитета Војне академије. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна