latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Најлепше девојке Србије у посети Војној академији

Најлепше девојке Србије у посети Војној академији

Представнице компаније „Miss Yu“, шест најлепших девојака Србије, биле су данас у Војној академији и дружиле се са кадетима и кадеткињама.

Наше лепотице обишле су Пиштољску стрељану где су се опробале у симулационом гађању и руковању оружјем, као и Спортски центар где су им представљени капацитети и услови за бављење спортом припадника Војске Србије, а потом су им кадети показали Кадетску бригаду и њене смештајне капацитете.

 

Актуелна Мис Србије Андријана Савић истакла је да је фасцинирана „редом, радом и дисциплином“ коју је видела данас у Војној академији, и да је у разговору са кадетима увидела колико су они желели да постану део Војске Србије.

 - Сви се веома труде, озбиљни су, али и веома задовољни. Наша држава не треба да брине, има ко да нас чува, истакла је Мис Србије за 2019. годину и додала да и у редовима представница компаније „Miss Yu“ такође владају дисциплина и одговорност.

Да је желела да упише Војну академију, и да јој је после данашњег обиласка изузетно жао што то није урадила, рекла нам је Мис еко Србије за 2019. годину Анастасија Мурић.

- Од малена сам имала жељу да упишем војну школу и била би ми велика част да сам постала део Војске Србије. Разговарала сам данас са кадетима о условима живота и студирања, мада сам већ доста информисана о томе. Иако сам уписала Електротехнички факултет, можда за Војну академију није касно, закључила је Мис еко Србије.

Осим ње, и прва пратиља и Мис интерконтинентал Србије Ивана Богдановска размишљала је о војном школовању. Наиме, њена велика жеља била је да упише Војну гимназију.

- Веома сам се обрадовала када сам сазнала да ћемо данас обићи Војну академију. Разгледајући и слушајући о томе шта све нуди војно школство размишљам због чега ипак нисам уписала Војну гимназију, али исто тако размишљам зашто после средње школе не бих уписала Војну академију. Овде је стварно баш све супер, рекла је Мис интерконтинентал Србије.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна