latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Успех кадета Војне академије на студентском турниру у стрељаштву

Успех кадета Војне академије на студентском турниру у стрељаштву

У организацији спортског Универзитета уметности у стрељани СК "Нови Београд Ушће" одржан је петнаести по реду турнир студената београдских факултета у стрељаштву. Кадети Војне академије освојили су златне медаље у конкуренцији студената и студенткиња. Такмичење је реализовано у дисциплини серијска ваздушна пушка на даљини од 10 метара. Укупно је наступило 33 студента. У конкуренцији студената најуспешнији је био кадет Николић Зоран са резултатом од 167 кругова. У истој дисциплини бранзану медаљу освојио је кадет Влајковић Бранислав. са резултатом 159 кругова.

Кадеткиња Јовановић Наташа убедљиво је тријумфовала у конкуренцији студенткиња са укупним резултатом од 175 кругова. Бронзану медаљу у истој конкуренцији освојила је са резултатом 160 кругова, цивилна студенткиња Војне академије Невена Зечевић. 

Екипу кадета Војне академије предводио је поручник Петар Николић, технички руководилац секције стрељаштва на Војној академији. 

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна