latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Успех кадета Војне академије на студентском турниру у стрељаштву

Успех кадета Војне академије на студентском турниру у стрељаштву

У организацији спортског Универзитета уметности у стрељани СК "Нови Београд Ушће" одржан је петнаести по реду турнир студената београдских факултета у стрељаштву. Кадети Војне академије освојили су златне медаље у конкуренцији студената и студенткиња. Такмичење је реализовано у дисциплини серијска ваздушна пушка на даљини од 10 метара. Укупно је наступило 33 студента. У конкуренцији студената најуспешнији је био кадет Николић Зоран са резултатом од 167 кругова. У истој дисциплини бранзану медаљу освојио је кадет Влајковић Бранислав. са резултатом 159 кругова.

Кадеткиња Јовановић Наташа убедљиво је тријумфовала у конкуренцији студенткиња са укупним резултатом од 175 кругова. Бронзану медаљу у истој конкуренцији освојила је са резултатом 160 кругова, цивилна студенткиња Војне академије Невена Зечевић. 

Екипу кадета Војне академије предводио је поручник Петар Николић, технички руководилац секције стрељаштва на Војној академији. 

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна