ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Plesno veče kadeta Vojne akademije

Plesno veče kadeta Vojne akademije

Kadeti Vojne akademije i Plesna škola "Army Dance" organizovli su u  Domu Vojske Srbije u Beogradu izuzetno posećeno plesno veče.  Svestranu podršku u pripremi i realizaciji plesne večeri pružila je Komanda Kopnene Vojske.

Ples je vešina koja se neguje na Vojnoj akademiji kroz njenu dugu i ponosnu istoriju. Kadeti Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA nastavljaju tu tradiciju. Svoje plesne veštine prikazali su kroz plesne koreografije u izvođenju oficirskog kola i zvuke valcera.

 

U nastavku programa nastupili su i članovi dve plesne škole iz Beograda - "Army Dance" sa engleskim valcerom i igrom Ča-ča-ča, kao i članice plesne škole "Bolero" koje su izvele zanimljive španske koreografije. 

Plesna škola "Army Dance", više od 20 godina obučava plesom pripadnike naše vojske, a naročito učenike vojnih škola. Počela je sa radom u vojnim školama i akademijama 25. decembra 1995. godine, i osnovao ju je tada kapetan Ranko Prodanović. On je, zajedno sa svojim saradnicima - instruktorima, tokom proteklih godina plesnim veštinama obučio više stotina pripadnika Vojske i isto toliko njihovih dama.

 

Nakon oficijalnog dela svečanosti, muškarci u svečanim odelima i njihove dame u svečanim toaletama, plesali su uz zvuke engleskog i bečkog valcera, tanga, sambe, popularnih melodija. 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna