latinica | english
Вести

Министар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Посета делегације Генералштаба Војске Републике Француске Универзитету одбране

Посета делегације Генералштаба Војске Републике Француске Универзитету одбране

Делегација Генералштаба Војске Републике Француске, коју предводи генерални официр задужен за међународне односе вицеадмирал Анри Шрик, посетила је Универзитет одбране. Француску делегацију примио је ректор Универзитета одбране генрал-потпуковник доц. др Горан Радовановић, а пријему је присуствовао начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић са сарадницима.

Гостима из Француске презентовани су улога и значај Универзитета одбране у систему одбране, организација војног школства, укључујући све нивое студија и усавршавања, као и правци развоја нашег војног образовања. Током разговора разматране су могућности унапређења постојеће војнообразовне сарадње са Француском.

У наставку посете француска делегација обишла је део капацитета Универзитета одбране: Катедру страних језика Војне академије, Кабинет за учење француског језика, као и Одсек за симулације и учење на даљину Школе националне одбране. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна