ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Poseta delegacije Generalštaba Vojske Republike Francuske Univerzitetu odbrane

Poseta delegacije Generalštaba Vojske Republike Francuske Univerzitetu odbrane

Delegacija Generalštaba Vojske Republike Francuske, koju predvodi generalni oficir zadužen za međunarodne odnose viceadmiral Anri Šrik, posetila je Univerzitet odbrane. Francusku delegaciju primio je rektor Univerziteta odbrane genral-potpukovnik doc. dr Goran Radovanović, a prijemu je prisustvovao načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić sa saradnicima.

Gostima iz Francuske prezentovani su uloga i značaj Univerziteta odbrane u sistemu odbrane, organizacija vojnog školstva, uključujući sve nivoe studija i usavršavanja, kao i pravci razvoja našeg vojnog obrazovanja. Tokom razgovora razmatrane su mogućnosti unapređenja postojeće vojnoobrazovne saradnje sa Francuskom.

U nastavku posete francuska delegacija obišla je deo kapaciteta Univerziteta odbrane: Katedru stranih jezika Vojne akademije, Kabinet za učenje francuskog jezika, kao i Odsek za simulacije i učenje na daljinu Škole nacionalne odbrane. 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna