latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Посета делегације Генералштаба Војске Републике Француске Универзитету одбране

Посета делегације Генералштаба Војске Републике Француске Универзитету одбране

Делегација Генералштаба Војске Републике Француске, коју предводи генерални официр задужен за међународне односе вицеадмирал Анри Шрик, посетила је Универзитет одбране. Француску делегацију примио је ректор Универзитета одбране генрал-потпуковник доц. др Горан Радовановић, а пријему је присуствовао начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић са сарадницима.

Гостима из Француске презентовани су улога и значај Универзитета одбране у систему одбране, организација војног школства, укључујући све нивое студија и усавршавања, као и правци развоја нашег војног образовања. Током разговора разматране су могућности унапређења постојеће војнообразовне сарадње са Француском.

У наставку посете француска делегација обишла је део капацитета Универзитета одбране: Катедру страних језика Војне академије, Кабинет за учење француског језика, као и Одсек за симулације и учење на даљину Школе националне одбране. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна