latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Рукометна утакмица између кадета Војне акдемије и јуниорске репрезентације Београда

Рукометна утакмица између кадета Војне акдемије и јуниорске репрезентације Београда

У великој сали Спортског центра Војне академије одржана је пријатељска утакмица између рукометне секције Војне академије и јуниорске репрезентације Београда. 


У изузетно квалитетној утакмици, која је одржана пред пуним трибинама славила је екипа Војне академије, предвођена тренером Мирославом Симићем, резултатом 20:17 (полувреме 10:8). Пре почетка утакмице, присутнима се обратио шеф Делегације Републике Србије при Међународном савету за војне спортове, бригадни генерал Синиша Радовић, који је поздравио све присутне и захвалио Рукометном савезу Београда на подршци развоја рукометног спорта на Војној академији. По обраћању и отварању утакмице, генерал Радовић уручио је захвалницу представнику Рукометног савеза Београда Миломиру Дубравцу.

  

Утакмица која је одржана, једна је у низу активности, које Војна академија реализује са гранским спортским савезима са циљем развоја универзитетског и школског спорта. 

HorSeparator
Пријава аранжмана на 51. СП Копаник, зимска сезона 2019/2020. године
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна