latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Посета изасланика одбране Републике Индонезије Војној академији

Посета изасланика одбране Републике Индонезије Војној академији

На Војној академији реализован је радни састанак са изаслаником одбране Републике Индонезије пуковником Сри Ади Триом. Изасланика одбране Републике Индонезије примио је начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић са сарадницима.

Гостима из Републике Индонезије презентована је улога и значај Војне академије у војнобразовном систему, организација војног школства на свим нивоима школовања и усавршавања, као и правци развоја нашег војног образовања.Током разговора разматране су могућности унапређења војнообразовне сарадње. У наставку посете, гости су имали прилику да упознају и део капацитета Војне академије. 

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна