ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / 10. memorijal "Potpukovnik Goran Ostojić" na Vojnoj akademiji

10. memorijal "Potpukovnik Goran Ostojić" na Vojnoj akademiji

Vojna akademija u saradnji sa savate klubom "Goran Ostojić" bila je domaćin 10. memorijalnog turnira u savateu i kik boksu „Potpukovnik Goran Ostojić“. Turnir se održava u čast potpukovnika Gorana Ostojića koji je herojski dao život braneći svoju zemlju 1998. godine. 

Na turniru su učestvovali Savete klubovi: "Pobednik" Beograd, Saveta boks klub "Beograd", Savate klub "Stari Grad", Kik-boks klub "Novi Beograd", Klub borilačkih sportova "Grocka", Sportski klub "Petros", i Klub borilačkih sportova sa Pala. U ovako jakoj konkurenciji učešće su uzeli i kadeti Vojne akademije koji su prikazali izuzetno znanje i veštine. 

Na turniru je prisustvovao načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić, predstavnici sportskih organizacija, klubova, kao i  predstavnici Udruženja veterana 63. padobranske brigade. 

Na takmičenju su uzeli učešće reprezentativci Srbije u borilačkim sportovima, aktuelni evropski vice šampion iz Đenove 2019. Radoje Stevanović, prvaci Balkana iz 2017. godine Dušan Kosmovski i Manojlo Đurić, kao i prvak Srbije u A klasi Nikola Aleksić.

Na memorijalu  se nadmetao i veliki broj prvaka Srbije i Beograda u savateu. Učešće su uzeli sportisti u svim kategrojama od kategorije pionira do seniorskih reprezentativaca Srbije u oba sporta.

Takmičenje je zamišljeno da nema zvaničnog pobednika, već su svi pobednici koji su uzeli učešće na ovom memorijalu u čast potpukovnika Gorana Ostojića.

Pokrovitelj turnira bio je Gradski sekretarijat za sport i omladinu.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna