latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Победнички пехар за веслачку екипу Војне академије на државном првенству у веслању на ергометрима

Победнички пехар за веслачку екипу Војне академије на државном првенству у веслању на ергометрима

У Зрењанину је одржано Првенство Србије у веслању на ергометрима. Национални шампионат је организовао Веслачки савез Србије заједно са Веслачким клубом Бегеј 1883 и Веслачким клубом Зренекс 1995 уз огромну подршку града Зрењанина и Министарства омладине и спорта.

Веслачка екипа Војне академије састављена од кадета Војне академије и ученика Војне гимназије учествовала је у категорији студената. У изузетно јакој конкуренцији, веслачка екипа Војне академије у екипној конкуренцији освојила је прво место и победнички пехар.

Веслачи екипе Војне академије освојили су одличне резултате у појединачној категорији. У конкуренцији студенткиња у трци на 1000 метара, кадеткиња Јелена Премасунац освоила је треће место и бронзану медаљу. У такмичењу студената, кадет Стефан Ивановић освојио је четврто место.

У конкуренцији ветерана, мајор Младен Војт  освојио је треће место и бронзану медаљу.

У конкуренцији 8 Универзитета из целе Србије, веслачка екипа Војне академије у екипној конкуренцији освојила је прво место и победнички пехар. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна