latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Победнички пехар за веслачку екипу Војне академије на државном првенству у веслању на ергометрима

Победнички пехар за веслачку екипу Војне академије на државном првенству у веслању на ергометрима

У Зрењанину је одржано Првенство Србије у веслању на ергометрима. Национални шампионат је организовао Веслачки савез Србије заједно са Веслачким клубом Бегеј 1883 и Веслачким клубом Зренекс 1995 уз огромну подршку града Зрењанина и Министарства омладине и спорта.

Веслачка екипа Војне академије састављена од кадета Војне академије и ученика Војне гимназије учествовала је у категорији студената. У изузетно јакој конкуренцији, веслачка екипа Војне академије у екипној конкуренцији освојила је прво место и победнички пехар.

Веслачи екипе Војне академије освојили су одличне резултате у појединачној категорији. У конкуренцији студенткиња у трци на 1000 метара, кадеткиња Јелена Премасунац освоила је треће место и бронзану медаљу. У такмичењу студената, кадет Стефан Ивановић освојио је четврто место.

У конкуренцији ветерана, мајор Младен Војт  освојио је треће место и бронзану медаљу.

У конкуренцији 8 Универзитета из целе Србије, веслачка екипа Војне академије у екипној конкуренцији освојила је прво место и победнички пехар. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна