ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Kadeti / Sportske vesti / Pobednički pehar za veslačku ekipu Vojne akademije na državnom prvenstvu u veslanju na ergometrima

Pobednički pehar za veslačku ekipu Vojne akademije na državnom prvenstvu u veslanju na ergometrima

U Zrenjaninu je održano Prvenstvo Srbije u veslanju na ergometrima. Nacionalni šampionat je organizovao Veslački savez Srbije zajedno sa Veslačkim klubom Begej 1883 i Veslačkim klubom Zreneks 1995 uz ogromnu podršku grada Zrenjanina i Ministarstva omladine i sporta.

Veslačka ekipa Vojne akademije sastavljena od kadeta Vojne akademije i učenika Vojne gimnazije učestvovala je u kategoriji studenata. U izuzetno jakoj konkurenciji, veslačka ekipa Vojne akademije u ekipnoj konkurenciji osvojila je prvo mesto i pobednički pehar.

Veslači ekipe Vojne akademije osvojili su odlične rezultate u pojedinačnoj kategoriji. U konkurenciji studentkinja u trci na 1000 metara, kadetkinja Jelena Premasunac osvoila je treće mesto i bronzanu medalju. U takmičenju studenata, kadet Stefan Ivanović osvojio je četvrto mesto.

U konkurenciji veterana, major Mladen Vojt  osvojio je treće mesto i bronzanu medalju.

U konkurenciji 8 Univerziteta iz cele Srbije, veslačka ekipa Vojne akademije u ekipnoj konkurenciji osvojila je prvo mesto i pobednički pehar. 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna