latinica | english
Вести

Министар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Посета делегације Народне скупштине Републике Анголе Војној академији

Посета делегације Народне скупштине Републике Анголе Војној академији

Делегација Народне скупштине Републике Анголе коју предводи председник Народне скупштине Републике Анголе Њ.Е. Fernando Da Piedade Dias dos Santos посетила је Војну академију. Делегацију Републике Анголе примио је начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић са колегијумом.

Гостима из Републике Анголе презентована је улога Војне академије у војнообразовном систему, организација војно образовног процеса на свим нивоима школовања и усавршавања, као и правци развоја нашег војног образовања. 

Током разговора разматране су могућности наставка и унапређења сарадње у области војног образовања. Гости из Републике Анголе имали су прилику да упознају и посете део капацитета Војне академије. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна