ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Na Vojnoj akademiji održana tribina pod nazivom "Olimpijski sport kao model razvoja uspešnog stila života".

Na Vojnoj akademiji održana tribina pod nazivom "Olimpijski sport kao model razvoja uspešnog stila života".

U saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, na Vojnoj akademiji je održana tribina pod nazivom "Olimpijski sport kao model razvoja uspešnog stila života" na kojoj su govornici bile reprezentativke Srbije u tekvondou, osvajačice medalja na Olimpijskim igrama u Londonu i Riju, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, kao i njihov dugogodišnji trener Dragan Jović.

 

Tribina je imala za cilj da se kadetima Vojne akademije gostovanjem istaknutih sportisa, olimpijaca približi koncept bavljenja vrhunskim sportom i ukaže na koji način on utiče na svakodnevne životne navike.

Osvajačice olimpijskih medalja Milica Mandić i Tijana Bogdanović, kao i njihov terner su sa kadetima podelile svoja iskustva i važne životne lekcije koje su naučile zahvaljujići sportu, kao i iskušenja i prepreke sa kojima se susreću na svom putu ka uspehu i  cilju, a ostali su dostupni i za pitanja kadeta.

Tribini su prisustvovali načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković. 

 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna