latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Извештај комисије избор у звања за наставнике вештина и сараднике

Извештај комисије избор у звања за наставнике вештина и сараднике

ИЗБОР У ЗВАЊА НАСТАВНИКА ВЕШТИНА

И САРАДНИКА

У ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ
 

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/2012) стављају се на увид јавности Извештаји комисија за избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије, дана 22. 11. 2019. године, и то:

-    за избор два лица у звање сарадника у настави за ужу научну област Системи наоружања за пријављене кандидате потпоручника Катарину Несторовић, дипл. инж. и потпоручника Светлану Марковић, дипл. инж. (извештај).

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/2012) стављају се на увид јавности Извештаји комисија за избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије, дана 25. 11. 2019. године, и то:

-    за избор једног лица у звање професора војних вештина за ужу научну област Стратегија    на Војној академији, за пријављеног кандидата пуковника Вангела Милковског (извештај),

-    за избор једног лица у звање професора војних вештина за ужу научну област Тактика за пријављеног кандидата потпуковника Милоја Илића (извештај), и

 

Омогућава се увид у конкурсну документацију пријављеног кандидата, свим заинтересованим лицима, сваког радног дана у канцеларијама: референта Већа за друштвено-хуманистичке науке Војне академије и референта Већа за техничко-технолошке науке  Војне академије у времену од 10,00 до 12,00 сати.

 

Увид јавности траје од 19. 02. до 04. 03. 2020. године.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна