ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / Izveštaj komisije izbor u zvanja za nastavnike veština i saradnike

Izveštaj komisije izbor u zvanja za nastavnike veština i saradnike

IZBOR U ZVANjA NASTAVNIKA VEŠTINA

I SARADNIKA

U VOJNOJ AKADEMIJI
 

 

Saglasno članu 119. Statuta Vojne akademije („Službeni vojni list“, broj 17/2012) stavljaju se na uvid javnosti Izveštaji komisija za izbor lica u zvanje nastavnika veština i saradnika Vojne akademije po konkursu objavljenom na Internet stranici Vojne akademije, dana 22. 11. 2019. godine, i to:

-    za izbor dva lica u zvanje saradnika u nastavi za užu naučnu oblast Sistemi naoružanja za prijavljene kandidate potporučnika Katarinu Nestorović, dipl. inž. i potporučnika Svetlanu Marković, dipl. inž. (izveštaj).

 

Saglasno članu 119. Statuta Vojne akademije („Službeni vojni list“, broj 17/2012) stavljaju se na uvid javnosti Izveštaji komisija za izbor lica u zvanje nastavnika veština i saradnika Vojne akademije po konkursu objavljenom na Internet stranici Vojne akademije, dana 25. 11. 2019. godine, i to:

-    za izbor jednog lica u zvanje profesora vojnih veština za užu naučnu oblast Strategija    na Vojnoj akademiji, za prijavljenog kandidata pukovnika Vangela Milkovskog (izveštaj),

-    za izbor jednog lica u zvanje profesora vojnih veština za užu naučnu oblast Taktika za prijavljenog kandidata potpukovnika Miloja Ilića (izveštaj), i

 

Omogućava se uvid u konkursnu dokumentaciju prijavljenog kandidata, svim zainteresovanim licima, svakog radnog dana u kancelarijama: referenta Veća za društveno-humanističke nauke Vojne akademije i referenta Veća za tehničko-tehnološke nauke  Vojne akademije u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

 

Uvid javnosti traje od 19. 02. do 04. 03. 2020. godine.

 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna