latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Посета изасланика одбране Републике Турске Војној академији

Посета изасланика одбране Републике Турске Војној академији

На Војној академији реализован је радни састанак са изаслаником одбране Републике Турске пуковником Мемдуах Орбаја Килинчем. Изасланика одбране Републике Турске примио је начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић са сарадницима.

 

Током посете изасланику одбране Републике Турске презентована је улога и значај Војне академије у војнообразовном систему, организација војног школства на свим нивоима школовања и усавршавања, као и правци развоја нашег војног образовања. Током разговора, разматране су могућности развоја војнообразовне сарадње. У наставку посете изасланик одбране Републике Турске имао је прилику да упозна и део капацитета Војне академије. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна