latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Aнализа Годишњег плана рада Војне академије за 2019. годину

Aнализа Годишњег плана рада Војне академије за 2019. годину

Анализа Годишњег плана рада Војне академије за 2019. годину данас је одржана у касарни "Генерал Јован Мишковић". Анализи су присуствовали ректор Универзитета одбране генерал-потпуковник доц. др Горан Радовановић, начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић, Колегијум ректора Универзитета одбране, Колегијум начелника Војне академије, команданти и начелници организационих целина Војне академије, наставници Војне академије, део кадета и ученика и представници организационих јединица Министарства одбране и Војске Србије.

Начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић отворио је анализу Годишњег плана рада, током које су сагледани резултати у изградњи и одржавању функционалних способности Војне академије у 2019. години, проблеми и предлози за њихово решавање, као и тежиште рада у 2020. години.

 

На крају анализе присутнима се обратио ректор Универзитета одбране генерал-потпуковник доц. др Горан Радовановић. Генерал Радовановић у свом обраћању одао је признање свим припадницима Војне академије на оствареним резултатима у 2019. години и пожелео им да наставе са успесима и у 2020. години. 

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна