latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Aнализа Годишњег плана рада Војне академије за 2019. годину

Aнализа Годишњег плана рада Војне академије за 2019. годину

Анализа Годишњег плана рада Војне академије за 2019. годину данас је одржана у касарни "Генерал Јован Мишковић". Анализи су присуствовали ректор Универзитета одбране генерал-потпуковник доц. др Горан Радовановић, начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић, Колегијум ректора Универзитета одбране, Колегијум начелника Војне академије, команданти и начелници организационих целина Војне академије, наставници Војне академије, део кадета и ученика и представници организационих јединица Министарства одбране и Војске Србије.

Начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић отворио је анализу Годишњег плана рада, током које су сагледани резултати у изградњи и одржавању функционалних способности Војне академије у 2019. години, проблеми и предлози за њихово решавање, као и тежиште рада у 2020. години.

 

На крају анализе присутнима се обратио ректор Универзитета одбране генерал-потпуковник доц. др Горан Радовановић. Генерал Радовановић у свом обраћању одао је признање свим припадницима Војне академије на оствареним резултатима у 2019. години и пожелео им да наставе са успесима и у 2020. години. 

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна