ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Analiza Godišnjeg plana rada Vojne akademije za 2019. godinu

Analiza Godišnjeg plana rada Vojne akademije za 2019. godinu

Analiza Godišnjeg plana rada Vojne akademije za 2019. godinu danas je održana u kasarni "General Jovan Mišković". Analizi su prisustvovali rektor Univerziteta odbrane general-potpukovnik doc. dr Goran Radovanović, načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić, Kolegijum rektora Univerziteta odbrane, Kolegijum načelnika Vojne akademije, komandanti i načelnici organizacionih celina Vojne akademije, nastavnici Vojne akademije, deo kadeta i učenika i predstavnici organizacionih jedinica Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić otvorio je analizu Godišnjeg plana rada, tokom koje su sagledani rezultati u izgradnji i održavanju funkcionalnih sposobnosti Vojne akademije u 2019. godini, problemi i predlozi za njihovo rešavanje, kao i težište rada u 2020. godini.

 

Na kraju analize prisutnima se obratio rektor Univerziteta odbrane general-potpukovnik doc. dr Goran Radovanović. General Radovanović u svom obraćanju odao je priznanje svim pripadnicima Vojne akademije na ostvarenim rezultatima u 2019. godini i poželeo im da nastave sa uspesima i u 2020. godini. 

 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna