latinica | english
Вести

Министар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштву

Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштву

Војни службеници Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић нови су државни шампиони у олимпијској дисциплини мешовитих парова.

Министар одбране Александар Вулин упутио је честитку “златним стрелцима” на освојеним медаљама, које још једном поврђују колико вреди улагање у спорт у Војсци Србије.  

У финалном гађању у борби за златну медаљу, стрелци “Академца” убедљиво су тријумфовали над екипом Стрељачког клуба “Алекса Дејовић” из Ужица резултатом 16:2. За стрељачки клуб Војне академије “Академац” ово је прва титула државних шампиона у дисциплини мешовитих парова.

Сутра су на програму индивидуална и екипна такмичења. 

Првенство Србије одржава се овог викенда у Горњем Милановцу у организацији Стрељачког савеза Србије.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна