latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Министар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштву

Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштву

Војни службеници Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић нови су државни шампиони у олимпијској дисциплини мешовитих парова.

Министар одбране Александар Вулин упутио је честитку “златним стрелцима” на освојеним медаљама, које још једном поврђују колико вреди улагање у спорт у Војсци Србије.  

У финалном гађању у борби за златну медаљу, стрелци “Академца” убедљиво су тријумфовали над екипом Стрељачког клуба “Алекса Дејовић” из Ужица резултатом 16:2. За стрељачки клуб Војне академије “Академац” ово је прва титула државних шампиона у дисциплини мешовитих парова.

Сутра су на програму индивидуална и екипна такмичења. 

Првенство Србије одржава се овог викенда у Горњем Милановцу у организацији Стрељачког савеза Србије.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна