latinica | english
Вести

Министар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Извештај комисије избор у звања за наставнике вештина

Извештај комисије избор у звања за наставнике вештина

ИЗБОР У ЗВАЊА НАСТАВНИКА ВЕШТИНА

И САРАДНИКА

У ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ
 

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/2012) стављају се на увид јавности Извештаји комисија за избор лица у звање наставника вештина Војне академије по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије, дана 25. 11. 2019. године, и то:

-    за избор једног лица у звање наставника практичне наставе за ужу научну област Војно ваздухопловство на Војној академији, за пријављеног кандидата мајора Владимира Ђурђевића (извештај), и

-    за избор једног лица у звање наставника практичне наставе за ужу научну област Тактика оклопних јединица са наоружањем и опремом за пријављеног кандидата маора Бранка Величковића (извештај).

 

Омогућава се увид у конкурсну документацију пријављеног кандидата, свим заинтересованим лицима, сваког радног дана у канцеларијама: референта Већа за друштвено-хуманистичке науке Војне академије и референта Већа за техничко-технолошке науке  Војне академије у времену од 10,00 до 12,00 сати.

 

Увид јавности траје од 16. 03. до 30. 03. 2020. године.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна