latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академију

Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академију

Поштовани кандидати,

Комисија за пријем обрадила је резултате теста из математике и провере физичких способности кандидата за упис на Војну академију за школску 2020/2021. годину.

Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције можете погледати ОВДЕ.

Кандидате са листе у периоду од 25.05-12.06.2020. године очекује реализација психолошке процене и медицинско здравствене процене. О тачним терминима и распореду даље селекције, кандидати ће бити обавештени од стране надлежних Регионалних центара Министарства одбране и путем сајта Војне академије.

Допунски термин за реализацију првог дела селекције за кандидате који нису били у могућности да приступе полагању у предвиђеном термину, а који су добили обавештење да им је прихваћена конкурсна докуметација, реализоваће се у првој половини јуна 2020. године. О тачном термину реализације кандидати ће бити благовремено обавештени путем нашег сајта.

Кандидатима који нису успешно савладали проверу физичке способности, као и кандидатима који нису имали одговарајуће потврде од изабраног лекара биће одобрена поновна реализација провере физичких способности у првој половини јуна 2020. године. О тачном термину реализације кандидати ће бити благовремено обавештени путем нашег сајта.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна