latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академију

Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академију

Поштовани кандидати,

Комисија за пријем обрадила је резултате теста из математике и провере физичких способности кандидата за упис на Војну академију за школску 2020/2021. годину.

Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције можете погледати ОВДЕ.

Кандидате са листе у периоду од 25.05-12.06.2020. године очекује реализација психолошке процене и медицинско здравствене процене. О тачним терминима и распореду даље селекције, кандидати ће бити обавештени од стране надлежних Регионалних центара Министарства одбране и путем сајта Војне академије.

Допунски термин за реализацију првог дела селекције за кандидате који нису били у могућности да приступе полагању у предвиђеном термину, а који су добили обавештење да им је прихваћена конкурсна докуметација, реализоваће се у првој половини јуна 2020. године. О тачном термину реализације кандидати ће бити благовремено обавештени путем нашег сајта.

Кандидатима који нису успешно савладали проверу физичке способности, као и кандидатима који нису имали одговарајуће потврде од изабраног лекара биће одобрена поновна реализација провере физичких способности у првој половини јуна 2020. године. О тачном термину реализације кандидати ће бити благовремено обавештени путем нашег сајта.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна