ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / Spisak kandidata koji su uspešno realizovali prvi deo selekcije i stekli uslov da nastave dalji proces selekcije za upis u Vojnu akademiju

Spisak kandidata koji su uspešno realizovali prvi deo selekcije i stekli uslov da nastave dalji proces selekcije za upis u Vojnu akademiju

Poštovani kandidati,

Komisija za prijem obradila je rezultate testa iz matematike i provere fizičkih sposobnosti kandidata za upis na Vojnu akademiju za školsku 2020/2021. godinu.

Spisak kandidata koji su uspešno realizovali prvi deo selekcije i stekli uslov da nastave dalji proces selekcije možete pogledati OVDE.

Kandidate sa liste u periodu od 25.05-12.06.2020. godine očekuje realizacija psihološke procene i medicinsko zdravstvene procene. O tačnim terminima i rasporedu dalje selekcije, kandidati će biti obavešteni od strane nadležnih Regionalnih centara Ministarstva odbrane i putem sajta Vojne akademije.

Dopunski termin za realizaciju prvog dela selekcije za kandidate koji nisu bili u mogućnosti da pristupe polaganju u predviđenom terminu, a koji su dobili obaveštenje da im je prihvaćena konkursna dokumetacija, realizovaće se u prvoj polovini juna 2020. godine. O tačnom terminu realizacije kandidati će biti blagovremeno obavešteni putem našeg sajta.

Kandidatima koji nisu uspešno savladali proveru fizičke sposobnosti, kao i kandidatima koji nisu imali odgovarajuće potvrde od izabranog lekara biće odobrena ponovna realizacija provere fizičkih sposobnosti u prvoj polovini juna 2020. godine. O tačnom terminu realizacije kandidati će biti blagovremeno obavešteni putem našeg sajta.

 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna