latinica | english
Вести

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуИнтерни конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких наукаМинистар Вулин: Будући пилоти и ученици завршне године Средње стручне војне школе нису прекидали школовање током пандемијеМинистар Вулин: Војне школе спремне за упис нових кадета и ученикаМинистар Вулин: Захваљујући иновационим платформама које је Војна академија урадила, нисмо изгубили ни један једини часСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академију

Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академију

Поштовани кандидати,

Комисија за пријем обрадила је резултате теста из математике и провере физичких способности кандидата за упис на Војну академију за школску 2020/2021. годину.

Списак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције можете погледати ОВДЕ.

Кандидате са листе у периоду од 25.05-12.06.2020. године очекује реализација психолошке процене и медицинско здравствене процене. О тачним терминима и распореду даље селекције, кандидати ће бити обавештени од стране надлежних Регионалних центара Министарства одбране и путем сајта Војне академије.

Допунски термин за реализацију првог дела селекције за кандидате који нису били у могућности да приступе полагању у предвиђеном термину, а који су добили обавештење да им је прихваћена конкурсна докуметација, реализоваће се у првој половини јуна 2020. године. О тачном термину реализације кандидати ће бити благовремено обавештени путем нашег сајта.

Кандидатима који нису успешно савладали проверу физичке способности, као и кандидатима који нису имали одговарајуће потврде од изабраног лекара биће одобрена поновна реализација провере физичких способности у првој половини јуна 2020. године. О тачном термину реализације кандидати ће бити благовремено обавештени путем нашег сајта.

 

HorSeparator
Максима
"Живот је вечита борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред!"
Војна академија
...То те спрема за живот када ћеш преузети одговорност за своју породицу, децу, јединицу и ширу заједницу. Научићеш да смело живиш са страхом, да доносиш одлуке кад је тешко, кад нема времена, кад од твоје одлуке зависе животи других људи. Ако у томе будеш успешан, то ће те временом испуњавати поносом и задовољством, а други ће те препознати као официра за велике подухвате.

И тако ћеш расти током целе твоје каријере. О висинама нећеш морати да сањаш. До њих сасвим сигурно можеш стићи.
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна