latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Поштовани,

За кандидате за упис у Војну академију из Регионалног центра Београд, Регионалног центра Ваљево и Регионалног центра Крагујевац, који су успешно савладали први део селекције (одржан 16. маја), у периоду од 25 до 27. маја организоваће се психолошка процена кандидата на Војномедицинској академији у Београду, у складу са планом који можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који успешно заврше психолошку процену наставиће медицинско-здравствену процену већ наредног дана. За време реализације селекције кандидатима није обезбеђен смештај и исхрана.

Кандидати су у обавези да се јаве на пријавници Војне академије (улица Генерала Павла Јуришића Штурма број 33, Београд) најкасније 15 минута пре времена назначеног у плану.

За кандидате за студијски програм Војно ваздухопловство у периоду од 28-29. маја, на Војномедицинској академији у Београду, организоваће се психолошка процена кандидата према плану који можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који успешно заврше психолошку процену биће обавештени о термину јављања на Војну академију. Све време трајања медицинско-здравствене процене кандидатима за студијски програм Војно ваздухопловство обезбеђен је смештај и исхрана у Војној академији.

Кандидати из Регионалног центра Нови Сад реализују психолошко и медицинско-здравствену процену у Војној болници Нови Сад, у складу са обавештењем које ће добити од стране Регионалног центра Нови Сад.

Кандидати из Регионалног центра Ниш реализију психолошко и медицинско-здравствену процену у Војној болници Ниш, у складу са обавештењем које ће добити од стране Регионалног центра Ниш.

Кандидати су у обавези да са собом понесу лични идентификациони документ (личну карту или пасош) и извод из свог здравственог картона који издаје изабрани лекар, а којим се потврђује да кандидат не болује од болести које су од значаја за војну професију.


 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна