latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Поштовани,

За кандидате за упис у Војну академију из Регионалног центра Београд, Регионалног центра Ваљево и Регионалног центра Крагујевац, који су успешно савладали први део селекције (одржан 16. маја), у периоду од 25 до 27. маја организоваће се психолошка процена кандидата на Војномедицинској академији у Београду, у складу са планом који можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који успешно заврше психолошку процену наставиће медицинско-здравствену процену већ наредног дана. За време реализације селекције кандидатима није обезбеђен смештај и исхрана.

Кандидати су у обавези да се јаве на пријавници Војне академије (улица Генерала Павла Јуришића Штурма број 33, Београд) најкасније 15 минута пре времена назначеног у плану.

За кандидате за студијски програм Војно ваздухопловство у периоду од 28-29. маја, на Војномедицинској академији у Београду, организоваће се психолошка процена кандидата према плану који можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који успешно заврше психолошку процену биће обавештени о термину јављања на Војну академију. Све време трајања медицинско-здравствене процене кандидатима за студијски програм Војно ваздухопловство обезбеђен је смештај и исхрана у Војној академији.

Кандидати из Регионалног центра Нови Сад реализују психолошко и медицинско-здравствену процену у Војној болници Нови Сад, у складу са обавештењем које ће добити од стране Регионалног центра Нови Сад.

Кандидати из Регионалног центра Ниш реализију психолошко и медицинско-здравствену процену у Војној болници Ниш, у складу са обавештењем које ће добити од стране Регионалног центра Ниш.

Кандидати су у обавези да са собом понесу лични идентификациони документ (личну карту или пасош) и извод из свог здравственог картона који издаје изабрани лекар, а којим се потврђује да кандидат не болује од болести које су од значаја за војну професију.


HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна