ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / Obaveštenje o drugom delu selekcije kandidata iz građanstva za upis u Vojnu akademiju u školskoj 2020/2021. godini

Obaveštenje o drugom delu selekcije kandidata iz građanstva za upis u Vojnu akademiju u školskoj 2020/2021. godini

Poštovani,

Za kandidate za upis u Vojnu akademiju iz Regionalnog centra Beograd, Regionalnog centra Valjevo i Regionalnog centra Kragujevac, koji su uspešno savladali prvi deo selekcije (održan 16. maja), u periodu od 25 do 27. maja organizovaće se psihološka procena kandidata na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, u skladu sa planom koji možete pogledati OVDE.

Kandidati koji uspešno završe psihološku procenu nastaviće medicinsko-zdravstvenu procenu već narednog dana. Za vreme realizacije selekcije kandidatima nije obezbeđen smeštaj i ishrana.

Kandidati su u obavezi da se jave na prijavnici Vojne akademije (ulica Generala Pavla Jurišića Šturma broj 33, Beograd) najkasnije 15 minuta pre vremena naznačenog u planu.

Za kandidate za studijski program Vojno vazduhoplovstvo u periodu od 28-29. maja, na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, organizovaće se psihološka procena kandidata prema planu koji možete pogledati OVDE.

Kandidati koji uspešno završe psihološku procenu biće obavešteni o terminu javljanja na Vojnu akademiju. Sve vreme trajanja medicinsko-zdravstvene procene kandidatima za studijski program Vojno vazduhoplovstvo obezbeđen je smeštaj i ishrana u Vojnoj akademiji.

Kandidati iz Regionalnog centra Novi Sad realizuju psihološko i medicinsko-zdravstvenu procenu u Vojnoj bolnici Novi Sad, u skladu sa obaveštenjem koje će dobiti od strane Regionalnog centra Novi Sad.

Kandidati iz Regionalnog centra Niš realiziju psihološko i medicinsko-zdravstvenu procenu u Vojnoj bolnici Niš, u skladu sa obaveštenjem koje će dobiti od strane Regionalnog centra Niš.

Kandidati su u obavezi da sa sobom ponesu lični identifikacioni dokument (ličnu kartu ili pasoš) i izvod iz svog zdravstvenog kartona koji izdaje izabrani lekar, a kojim se potvrđuje da kandidat ne boluje od bolesti koje su od značaja za vojnu profesiju.


HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna