latinica | english
Вести

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуИнтерни конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких наукаМинистар Вулин: Будући пилоти и ученици завршне године Средње стручне војне школе нису прекидали школовање током пандемијеМинистар Вулин: Војне школе спремне за упис нових кадета и ученикаМинистар Вулин: Захваљујући иновационим платформама које је Војна академија урадила, нисмо изгубили ни један једини часСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Поштовани,

За кандидате за упис у Војну академију из Регионалног центра Београд, Регионалног центра Ваљево и Регионалног центра Крагујевац, који су успешно савладали први део селекције (одржан 16. маја), у периоду од 25 до 27. маја организоваће се психолошка процена кандидата на Војномедицинској академији у Београду, у складу са планом који можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који успешно заврше психолошку процену наставиће медицинско-здравствену процену већ наредног дана. За време реализације селекције кандидатима није обезбеђен смештај и исхрана.

Кандидати су у обавези да се јаве на пријавници Војне академије (улица Генерала Павла Јуришића Штурма број 33, Београд) најкасније 15 минута пре времена назначеног у плану.

За кандидате за студијски програм Војно ваздухопловство у периоду од 28-29. маја, на Војномедицинској академији у Београду, организоваће се психолошка процена кандидата према плану који можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који успешно заврше психолошку процену биће обавештени о термину јављања на Војну академију. Све време трајања медицинско-здравствене процене кандидатима за студијски програм Војно ваздухопловство обезбеђен је смештај и исхрана у Војној академији.

Кандидати из Регионалног центра Нови Сад реализују психолошко и медицинско-здравствену процену у Војној болници Нови Сад, у складу са обавештењем које ће добити од стране Регионалног центра Нови Сад.

Кандидати из Регионалног центра Ниш реализију психолошко и медицинско-здравствену процену у Војној болници Ниш, у складу са обавештењем које ће добити од стране Регионалног центра Ниш.

Кандидати су у обавези да са собом понесу лични идентификациони документ (личну карту или пасош) и извод из свог здравственог картона који издаје изабрани лекар, а којим се потврђује да кандидат не болује од болести које су од значаја за војну професију.


 

HorSeparator
Максима
"Живот је вечита борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред!"
Војна академија
...То те спрема за живот када ћеш преузети одговорност за своју породицу, децу, јединицу и ширу заједницу. Научићеш да смело живиш са страхом, да доносиш одлуке кад је тешко, кад нема времена, кад од твоје одлуке зависе животи других људи. Ако у томе будеш успешан, то ће те временом испуњавати поносом и задовољством, а други ће те препознати као официра за велике подухвате.

И тако ћеш расти током целе твоје каријере. О висинама нећеш морати да сањаш. До њих сасвим сигурно можеш стићи.
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна