latinica | english
Вести

Министар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Обавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Обавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Поштовани кандидати,

обавештавамо вас да ће се у допунском термину, дана 10. јуна 2020. године, реализовати први део селекције за упис кандидата из грађанства на Војну академију за кандидате који су се јавили на конкурс.

Кандидати су у обавези да се јаве до 10.00. часова на пријавници Војне академије која се налази у касарни "Генерал Јован Мишковић" у Београду у улици Генерала Павла Јуришића Штурма број 33.

Списак кандидата који могу приступити полагању теста из математике и провери физичких способности можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који су дана 16. маја 2020. године успешно савладали тест из математике приступиће провери физичких способности.

Списак кандидата који су успешно савладали тест из математике, а који су у обавези да приступе провери физичких способности можете погледати ОВДЕ.

Посебно напомињемо да је потребно да кандидати (на дан полагања пријемног испита) понесу своја идентификациона документа (лична карта или пасош), потврду од изабраног лекара да су способни да приступе реализацији физичке провере и спортску опрему (тренерка или шортс, мајица, патике).

Кандидатима је за време боравка на Војној академији обезбеђен ланч пакет.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна