latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Обавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Обавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. години

Поштовани кандидати,

обавештавамо вас да ће се у допунском термину, дана 10. јуна 2020. године, реализовати први део селекције за упис кандидата из грађанства на Војну академију за кандидате који су се јавили на конкурс.

Кандидати су у обавези да се јаве до 10.00. часова на пријавници Војне академије која се налази у касарни "Генерал Јован Мишковић" у Београду у улици Генерала Павла Јуришића Штурма број 33.

Списак кандидата који могу приступити полагању теста из математике и провери физичких способности можете погледати ОВДЕ.

Кандидати који су дана 16. маја 2020. године успешно савладали тест из математике приступиће провери физичких способности.

Списак кандидата који су успешно савладали тест из математике, а који су у обавези да приступе провери физичких способности можете погледати ОВДЕ.

Посебно напомињемо да је потребно да кандидати (на дан полагања пријемног испита) понесу своја идентификациона документа (лична карта или пасош), потврду од изабраног лекара да су способни да приступе реализацији физичке провере и спортску опрему (тренерка или шортс, мајица, патике).

Кандидатима је за време боравка на Војној академији обезбеђен ланч пакет.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна