ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Vesti / Obaveštenje o dopunskom terminu prvog dela selekcije kandidata iz građanstva za upis u Vojnu akademiju u školskoj 2020/2021. godini

Obaveštenje o dopunskom terminu prvog dela selekcije kandidata iz građanstva za upis u Vojnu akademiju u školskoj 2020/2021. godini

Poštovani kandidati,

obaveštavamo vas da će se u dopunskom terminu, dana 10. juna 2020. godine, realizovati prvi deo selekcije za upis kandidata iz građanstva na Vojnu akademiju za kandidate koji su se javili na konkurs.

Kandidati su u obavezi da se jave do 10.00. časova na prijavnici Vojne akademije koja se nalazi u kasarni "General Jovan Mišković" u Beogradu u ulici Generala Pavla Jurišića Šturma broj 33.

Spisak kandidata koji mogu pristupiti polaganju testa iz matematike i proveri fizičkih sposobnosti možete pogledati OVDE.

Kandidati koji su dana 16. maja 2020. godine uspešno savladali test iz matematike pristupiće proveri fizičkih sposobnosti.

Spisak kandidata koji su uspešno savladali test iz matematike, a koji su u obavezi da pristupe proveri fizičkih sposobnosti možete pogledati OVDE.

Posebno napominjemo da je potrebno da kandidati (na dan polaganja prijemnog ispita) ponesu svoja identifikaciona dokumenta (lična karta ili pasoš), potvrdu od izabranog lekara da su sposobni da pristupe realizaciji fizičke provere i sportsku opremu (trenerka ili šorts, majica, patike).

Kandidatima je za vreme boravka na Vojnoj akademiji obezbeđen lanč paket.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna