Obaveštenje o dopunskom terminu prvog dela selekcije kandidata iz građanstva za upis u Vojnu akademiju u školskoj 2020/2021. godini

Poštovani kandidati,

obaveštavamo vas da će se u dopunskom terminu, dana 10. juna 2020. godine, realizovati prvi deo selekcije za upis kandidata iz građanstva na Vojnu akademiju za kandidate koji su se javili na konkurs.

Kandidati su u obavezi da se jave do 10.00. časova na prijavnici Vojne akademije koja se nalazi u kasarni "General Jovan Mišković" u Beogradu u ulici Generala Pavla Jurišića Šturma broj 33.

Spisak kandidata koji mogu pristupiti polaganju testa iz matematike i proveri fizičkih sposobnosti možete pogledati OVDE.

Kandidati koji su dana 16. maja 2020. godine uspešno savladali test iz matematike pristupiće proveri fizičkih sposobnosti.

Spisak kandidata koji su uspešno savladali test iz matematike, a koji su u obavezi da pristupe proveri fizičkih sposobnosti možete pogledati OVDE.

Posebno napominjemo da je potrebno da kandidati (na dan polaganja prijemnog ispita) ponesu svoja identifikaciona dokumenta (lična karta ili pasoš), potvrdu od izabranog lekara da su sposobni da pristupe realizaciji fizičke provere i sportsku opremu (trenerka ili šorts, majica, patike).

Kandidatima je za vreme boravka na Vojnoj akademiji obezbeđen lanč paket.

VOJNA AKADEMIJA - Pavla Jurišića Šturma 33, 11000 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190; E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
copyright © Vojna akademija Beograd / sva prava zadržana
dozvolu za upotrebu materijala objavljenih na sajtu tražite preko e-adrese: kancelarija@va.mod.gov.rs